La III Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana se celebra els dies 23 i 24 d'octubre se celebra en Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

¿de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Què pot haver-hi millor que gaudir d'un cap de setmana ple d'activitats per a divertir-se i descobrir la Comunitat Valenciana? No t'ho perdes, els dies 23 i 24 d'octubre tens una cita. En la Mostra trobaràs un munt de propostes per a gaudir de la cultura, la gastronomia, les festes, la naturalesa, l'aventura, la muntanya, l'entorn rural, el patrimoni… proposades per a fer en família, sol@, amb amig@s o com tu preferisques… i per descomptat també vacances per a desconnectar i gaudir de l'estil de vida mediterrani en la costa de la Comunitat Valenciana.

La Mostra suposa una excel·lent oportunitat per a conéixer en un mateix espai tota l'oferta turística i gastronòmica més rellevant de la Comunitat Valenciana.

Reserva les dates en la teua agenda i veuen a passar una bona estona, a descobrir el que té per a oferir la Comunitat Valenciana i a gaudir d'un fantàstic cap de setmana amb activitats, showcooking, degustacions gastronòmiques, espectacles, concerts, animació i molt més.

Coneix totes les empreses que participen en la III edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana i descobreix totes les seues activitats i propostes.

Si necessites inspiració, no ho dubtes, acosta't a visitar-nos!Quan: 23 i 24 d'octubre de 2021

On: en els espais interiors i exteriors de l’Hemisfèric (Ciutat de les Arts i les Ciències)

Horari: dissabte 23 d'octubre d'11 a 20h. i diumenge 24 d'octubre d'11 a 19h.

Accés: l'accés és lliure i gratuït

Com arribar: consulta ací totes les opcions per a arribar a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

CONNECTA EN VIU
AMB LA MOSTRA

PROGRAMA
D'ACTIVITATS

EMPRESES
PARTICIPANTS

EDICIONS
ANTERIORS2018
2019